Dim sum gestoomd met hollandse asperge gefermenteerde knoflook speenvarken en limoen

Ingredienten

- 100 gr witte Hollandse asperges in blokjes gesneden
- 100 gr groene Hollandse asperges in blokjes gesneden
- 1 teentje gefermenteerde knoflook
- 100 gr gerookt speenvarken in blokjes gesneden
- rasp van ½ limoen
- 100 gr kippengehakt
- 1 eiwit
- ½ theelepel nootmuskaatpoeder
- 1 eetlepel kikkoman sojasaus
- 20 dim sum vellen stoom

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Dim sum met Hollandse asperge en gefermenteerde knoflook

Hoe maak je dit gerecht?

Dim sum met Hollandse asperge en gefermenteerde knoflook

Bereiding:

Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom en vul hier de dim sum vellen mee.