Dim sum gestoomd met hollandse asperge gefermenteerde knoflook speenvarken en limoen

Ingrediënten

100 gr witte Hollandse asperges in blokjes gesneden
100 gr groene Hollandse asperges in blokjes gesneden
1 teentje gefermenteerde knoflook
100 gr gerookt speenvarken in blokjes gesneden
rasp van ½ limoen
100 gr kippengehakt
1 eiwit
½ theelepel nootmuskaatpoeder
1 eetlepel kikkoman sojasaus
20 dim sum vellen stoom

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken tijdens een kookworkshop bij kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Dim sum met Hollandse asperge en gefermenteerde knoflook

 

Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom en vul hier de dim sum vellen mee.