Dim sum gefrituurd met hollandse asperge buikspek ( char siu) en sesamzaadjes

Ingrediënten

200 gr Hollandse asperge gekookt en in stukjes gesneden
½ recept geroosterd buikspek Char Siu in blokjes gesneden
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
2 stuks bosui fijn gesneden
1 kipfilet
1 theelepel sesam olie
30 dim sum velletjes voor de frituur
1 theelepel kippenbouillon poeder
zout en peper
1 ei

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Dim sum met Hollandse asperge buikspek en sesamzaadjes

Draai de kipfilet met het ei fijn in de keukenmachine. Haal de fijn gedraaide kipfilet uit de machine en doe deze in een kom. Meng er voorzichtig de Hollandse asperges, geroosterd buikspek Char Siu , sesamzaadjes, bosui, kippenbouillonpoeder, zout en peper door en gebruik dit om de dim sum vellen mee te vullen.