Deze kruidenmix is de smaakmaker van gerechten uit sri lanka

Ingredienten

- 1 theelepel rijst
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 4 theelepels korianderzaad
- 1 theelepel zwarte peper korrels
- 1 theelepel fenegriek zaad
- 2 theelepels komijn zaad
- 1 theelepel zwarte mosterd zaadjes
- 2 theelepels venkelzaad
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel kardemom poeder
- 5 st kruidnagel
- 1 eetlepel gedroogde kerriebladeren
- 1 stuk pandanblad te koop bij de toko

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Deze kruidenmix is de smaakmaker van gerechten uit Sri lanka

Hoe maak je dit gerecht?

Deze kruidenmix is de smaakmaker van gerechten uit Sri lanka

Bereiding:
Rooster de rijst onder voortdurend roeren op laag vuur goudbruin in een droge tefalpan.

Rooster de koriander, komijn, venkel, kaneel, fenegriek, zwarte peper, mosterdzaad en de kruidnagels in een droge tefalpan .

Laat alles afkoelen en draai fijn in de keukenmachine.