Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Mexicaanse Recepten » Dessert van zoete aardappel recept uit de mexicaanse keuken poblano de camotes
Dessert van zoete aardappel recept uit de mexicaanse keuken poblano de camotes
Ingrediënten
1 kg zoete aardappels schoongemaakt en in kleine stukjes gesneden
50 gr suiker
1 blikje gecondenseerde melk
100 gr roomboter
1 theelepel kaneel gemalen
4 eieren
2,5 dl room
rasp van 2 sinaasappels
150 gr rozijnen ( geweekt)
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Dessert van zoete aardappel met gecondenseerde melk
Doe de zoete in een pan met water en kook deze gaar. Giet de aardappels dan af en stamp ze fijn met de gecondenseerde melk en laat even wat afkoelen. Voeg dan de eieren, room, sinaasappelrasp, roomboter, kaneel en uitgelekte rozijnen toe en meng dit door. Stort deze massa in een met boter besmeerde terracotta schaal en strooi er de suiker over. Bak de puree voor 15 minuten in een oven van 180c.
Ook lekker:
Salade van krab met een hamburgertje van rivierkreeftjes ( recept bestaat uit 2 delen)
Ganzenbout met sinaasappel in noilly prat saus
Barri dessert recept uit de keuken van mauritius
Varkensvlees gestoofd in sinaasappel recept uit de keuken van costa rica frito cerdo cordero en naranja
Cubaanse capuchinos cake recept
Zoet zuur van rode ui recept uit de keuken van mexico cebolla morada
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































