Dessert pizza van peer met karamel noten en roomkaas

Ingredienten

- 25 gr walnoten
- 25 gr amandelen
- 15 gr pistache pitten
- 300 gr peren in dunnen schijfjes gesneden
- 150 gr stevige roomkaas
- 2 eetlepels honing
- 1 theelepel speculaaskruiden
- merg van een vanillestokje
- 1 recept pizzadeeg
- 1/3 recept karamelsaus

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Pizza van gezoete roomkaas met peer noten en karamel

Hoe maak je dit gerecht?

Pizza van gezoete roomkaas met peer noten en karamel

Bereiding:
Meng de roomkaas met de karamelsaus, noten, vanillestokje en speculaaskruiden in een kom goed door elkaar. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkbank tot de juiste dikte. Leg het deeg op een bakplaat met wat bakpapier en beleg de pizza dakpansgewijs met de plakjes peer, giet hier de honing over. Bak de pizza 6 minuten in een oven van 180c en verdeel er dan het roomkaasmengsel over. Bak de pizza nu nog eens 11 minuten en smullen maar. Recept pizzadeeg