Dessert pizza van peer met karamel noten en roomkaas

Ingrediënten

25 gr walnoten
25 gr amandelen
15 gr pistache pitten
300 gr peren in dunnen schijfjes gesneden
150 gr stevige roomkaas
2 el honing
1 tl speculaaskruiden
merg van een vanillestokje
1 recept pizzadeeg
1/3 recept karamelsaus

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Pizza van gezoete roomkaas met peer noten en karamel

Meng de roomkaas met de karamelsaus, noten, vanillestokje en speculaaskruiden in een kom goed door elkaar. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkbank tot de juiste dikte. Leg het deeg op een bakplaat met wat bakpapier en beleg de pizza dakpansgewijs met de plakjes peer, giet hier de honing over. Bak de pizza 6 minuten in een oven van 180c en verdeel er dan het roomkaasmengsel over. Bak de pizza nu nog eens 11 minuten en smullen maar. Recept pizzadeeg