Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Chocolade Koekjes » Dessert met chocolade uit de indiase keuken
Dessert met chocolade uit de indiase keuken
Ingrediënten
4 dl gecondenseerde melk uit blik
75 gr boter
100 gr cacaopoeder
4 el gehakte walnoten
Boter voor het invetten
Beetje rozenwater
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Smeer een platte schaal in met boter.Doe de gecondenseerde melk in een pan en voeg de boter en het cacaopoeder toe.Verwarm dit mengsel op een laag vuur en blijf goed roeren totdat het mengsel dik wordt .Neem dan de pan van het vuur en schenk dit mengsel in de beboterde schaal .Strijk de bovenkant glad met een pannenlikker, en bestrooi het mengsel met de walnoten en wat rozenwater. Dek de schaal af en zet in de koeling.
Ook lekker:
Arroz con leche dessert uit de keuken van costa rica
In tequila en agave gebakken vijgen higos al horno con agave y tequila
Maple syrup muffins recept
Knolselderijpuree recept
Poffertjes van zoete aardappel, geitenkaas, bosui en gedroogde tomaat recept
Chocoladesaus zelfgemaakt koud of warm recept van het swarte schaep
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































