Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Dessert van cassave zoete aardappel en sago maleise recept
Ingrediënten
300 gr cassave in kleine blokjes gesneden
250 gr zoete aardappel in kleine blokjes gesneden
300 gr taro in kleine blokjes gesneden
3 pandanblaadjes
2 liter kokosmelk
300 gr gekookte sago balletjes
2 dl rietsuikersiroop
2 dl water
Suiker naar smaak
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Dessert van cassave zoete aardappel en sago Maleise recept
Breng een pan met water en de pandanblad aan de kook en kook hierin de cassave, aardappel en taro gaar.Neem dan de pan van het vuur en giet af.Breng in een andere pan de kokosmelk, water, suiker en de sago aan de kook en voeg de rietsuiker toe.Voeg suiker naar smaak toe en vul de mix in de cup cakes vormpjes , stoom ze in 15 minuten gaar.