Dessert van cassave zoete aardappel en sago maleise recept

Ingrediënten

300 gr  cassave in  kleine blokjes gesneden
250 gr zoete aardappel in  kleine blokjes gesneden
300 gr taro in kleine blokjes gesneden
3 pandanblaadjes
2 liter kokosmelk
300 gr gekookte sago balletjes
2 dl rietsuikersiroop
2 dl water
Suiker naar smaak

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Dessert van cassave zoete aardappel en sago Maleise recept

 

Breng een pan met water en de pandanblad  aan de kook en kook hierin de cassave, aardappel en taro gaar.Neem dan de pan van het vuur en giet af.Breng in een andere pan de kokosmelk, water,  suiker en de sago aan de kook en voeg de rietsuiker toe.Voeg suiker naar smaak toe en vul de mix in de cup cakes vormpjes , stoom ze in 15 minuten gaar.