Het deeg recept voor het maken van zoete empanadas

Ingrediënten

500 gram bloem
½ zakje bakpoeder
1/2 theelepel zout
6 eetlepels suiker
6 eetlepels zonnebloemolie
1 ei
merg van ½ vanillestokje

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Het deeg recept voor het maken van zoete empanadas

 

Doe alle ingrediënten behalve het water in een kom en meng deze goed met een lepel. Voeg beetje bij beetje het water toe om een mooi deegje te krijgen. (eventueel kun je iets meer water toevoegen).Kneed het deeg ongeveer 5 minuten en laat het dan afgedekt 20 minuten rusten.