De lekkerste peper krab recept uit de keuken van sri lanka

Ingrediënten

1 kg krab in de lengte doormidden gesneden
1 eetlepel verse gember gerasp
2 teentjes knoflook fijn gesneden
2 st bird eye peper in stukjes gesneden
4 eetlepels donker sojasaus
2 eetlepels lichte sojasaus
3 eetlepel oestersaus
1 dl kippenbouillon
2 eetlepel verse peperkorrels of uit blikje
2 theelepel vers gemalen zwarte peper
sap van 2 limoenen
– zonnebloemolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Het lekkerste peper krab recept uit de keuken van Sri Lanka

Verhit de olie in een wok en bak de krabben goed aan. Haal deze dan uit de wok leg op een bord. Maak de pan schoon en verhit weer olie in de pan. Bak de gember, knoflook en de peper kort aan. Zet dan het vuur lager en voeg de kippenbouillon ,sojasaus en en de oestersaus toe. Voeg dan de krabben toe en breng alles aan de kook. Voeg dan de peperkorrels, limoensap de gemalen peper toe en serveer met rijst.