Werkwijze specerijenpasta

verhit de olie in een pan. Voeg dan de venkelzaadjes kruidnagel, kaneel, peperkorrels en de knoflook toe en rooster dit in 1 minuut op laag vuur. Voeg dan de rode peper, zout en de uien toe en stoof dit op laag vuur 4 minuten mee. Zet dan het vuur uit en draai dit  samen met het water in de keukenmachine tot een grove pasta.

Werkwijze  kruidenmix van de eieren

Meng de korianderpoeder, komijnpoeder, venkel,  garam masala,chilipoeder en het zout door elkaar in een kommetje. Voeg dan limoensap en water toe en roer dit goed door. Haal de eieren door dit mengsel en leg de eieren op een bord.

Werkwijze eieren

Verhit de olie in een pan en haal de eieren een voor een door de losgeklopte ei. Bak de eieren met de eidooier naar beneden in de pan zodat tijdens het verder bereiden van de curry het eigeel in het ei blijft zitten en lekker romig blijft.

Werkwijze eieren in kokoscurry

Verhit de olie in een pan en rooster de chilipepers op laag vuur kort aan. Voeg dan de mosterdzaad toe en rooster deze totdat ze gaan poppen. Voeg dan de currybladeren en de kurkuma toe roer dit goed door en voeg dan de specerij pasta toe. Laat dit kort mee stoven  voeg dan de kerriepoeder en de yoghurt toe en breng dit aan de kook. Laat dit even inkoken en voeg dan de eieren toe. Meng goed door.

Serveer deze curry met basmatirijst