De klassieke Berlijnse braadworst met een pittige uiensaus

Ingrediënten

5 st Duitse braadworst
500 gr ui schoongemaakt en in ringen gesneden
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1/2 tl chilivlokken
1 tl kerriepoeder
2 el azijn
2 tl gerookte paprikapoeder
1 pakje tomaten op sap
Tomatenketchup
Boter

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Verhit de boter in een pan en bak op laag vuur de uien en knoflook zo lang aan totdat deze zacht zijn. Voeg dan de  kerriepoeder, chilivlokken, gerookte paprikapoeder, tomatensap, azijn en ketchup toe en breng dit aan de kook. Laat de het vocht inkoken totdat het een mooie consistentie is.

De braadworsten kun je bakken in een pan op het vuur of nog lekkerder van de BBQ!