Curry van zoet aardappel recept uit de keuken van sri lanka

Ingrediënten

500 gr zoet aardappels geschild en in stukken gesneden beetgaar gekookt
1 ui fijngesneden
1 groene peper fijngesneden
2 st kruidnagel
1 eetlepel gedroogde kerriebladeren
1 eetlepel Sri Lanka specerijenmix
1/2 theelepel zout
1 theelepel kurkuma
2 dl kokosmelk
zonnebloemolie

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop kookstudio keukenvuur
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 67,50 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Curry van zoete aardappel en specerijen gerecht uit Sri lanka

Bereiding:
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de ui en peper kort aan. Voeg dan de zoete aardappel, kruidnagel, kurkuma, kerriebladeren, specerijenmix, zout en de kokosmelk toe en kook de aardappels verder gaar. Recept Sri Lanka specerijenmix .