Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Curry van krab ketam goreng kari maleise keuken recept
Ingrediënten
2 kg krab
6 uien fijngesneden
5 teentjes knoflook fijngesneden
5 stuks curry bladeren ( of 1 eetlepel gedroogde bladeren )
1 theelepel gemalen koriander
1 theelepel gemalen venkelzaad
5 teentjes knoflook fijngesneden
1 theelepel gemalen komijn
1 eetlepel masala kerriepoeder
½ theelepel chilipoeder
2 dl water
1 theelepel suiker
Snufje zout
olie
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Zo maak je Curry van krab recept uit de Maleise keuken
Stamp alle ingrediënten fijn in een vijzel (met uitzondering van de krabben)Verhit 4 eetlepels olie in een wok voeg de kruidenpasta toe, bak dit op laag vuur 1 minuut.Voeg de krabben toe en bak deze 1 minuut mee.Blus af met het water doe de deksel op de pan en kook de krabben in 8 minuten gaar.