Curry van krab ketam goreng kari maleise keuken recept

Ingrediënten

2 kg krab
6 uien fijngesneden
5 teentjes knoflook fijngesneden
5 stuks curry bladeren ( of 1 eetlepel gedroogde bladeren )
1 theelepel gemalen koriander
1 theelepel gemalen venkelzaad
5 teentjes knoflook fijngesneden
1 theelepel gemalen komijn
1 eetlepel masala kerriepoeder
½ theelepel chilipoeder
2 dl water
1 theelepel suiker
Snufje zout
olie

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Zo maak je Curry van krab recept uit de Maleise keuken

 

Stamp alle ingrediënten fijn in een vijzel (met uitzondering van de krabben)Verhit  4 eetlepels olie in een wok  voeg de kruidenpasta toe, bak dit op laag vuur  1 minuut.Voeg de krabben toe en bak deze 1 minuut mee.Blus af met het water doe de deksel op de pan en kook de krabben in 8 minuten gaar.