Curry van krab ketam goreng kari maleise keuken recept

Ingredienten

- 2 kg krab
- 6 uien fijngesneden
- 5 teentjes knoflook fijngesneden
- 5 stuks curry bladeren ( of 1 eetlepel gedroogde bladeren )
- 1 theelepel gemalen koriander
- 1 theelepel gemalen venkelzaad
- 5 teentjes knoflook fijngesneden
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 eetlepel masala kerriepoeder
- ½ theelepel chilipoeder
- 2 dl water
- 1 theelepel suiker
- Snufje zout
- olie

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je Curry van krab recept uit de Maleise keuken

Hoe maak je dit gerecht?

Zo maak je Curry van krab recept uit de Maleise keuken

Bereiding:

Stamp alle ingrediënten fijn in een vijzel (met uitzondering van de krabben)Verhit  4 eetlepels olie in een wok  voeg de kruidenpasta toe, bak dit op laag vuur  1 minuut.Voeg de krabben toe en bak deze 1 minuut mee.Blus af met het water doe de deksel op de pan en kook de krabben in 8 minuten gaar.