Cubaanse stoofpot van okra quimbombo

Ingredienten

- 500 gr okra schoongemaakt en in 2 cm stukken gesneden
- 1 ui fijngesneden
- 3 tros tomaten in 4e gesneden
- 5 teentjes knoflook fijngesneden
- 100 gr bacon in kleine reepjes gesneden
- 1 rode peper in stukjes gesneden zonder het zaad
- 2 dl groentebouillon
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- zout en peper

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Verhit de olie in een pan en bak de ui, knoflook en de peper kort aan. Voeg dan de bacon toe en bak deze kort mee. Voeg dan de okra toe en bak deze kort mee. Voeg de rest van de ingredienten toe en breng alles aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat 10 minuten zachtjes inkoken. Breng op smaak met zout en peper.