Croustillant van doruvael met lauwwarme antibiose dressing

Ingrediënten

½ pak filo deeg
300 gram Le petit doureval in kleine plakjes gesneden
100 gr Romero rozemarijn in kleine blokjes gesneden
3 sjalotten fijngesneden
2 eetlepel groene olijven in ringen gesneden
2 eetlepel zwarte olijven in ringen gesneden
3 trostomaten geplisseerd en brunoise gesneden
1 paprika  brunoise gesneden
1 teentjes knoflook fijngesneden
4 eetlepels balsamicoazijn
0,5 dl olijfolie
Zeezout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Croustillant van Doruvael met lauwwarme antibiose dressing

Verhit een Tefal pan met wat olie en bak de paprika, sjalot en de knoflook gaar. Doe dit dan in een sauspannetje en voeg de olijven, tomaat, olijfolie en de balsamico toe. Zet het pannetje apart .Leg de  filodeegplakken  op de werkbank en smeer dit licht in met olie en vouw dubbel. Snij de plak in 3 gelijke stukken. Vul 1 stekertje met 1/3 van de filo en doe hierin wat kaas. Verhit een Tefal pan en bak hierin de filo goudbruin. Maak ondertussen zachtjes de antibiose warm en serveer dit bij de crousstilant.