Crème van donker chocolade met koffie en kersensiroop

Ingrediënten

4 gr gelatine
5 dl slagroom
150 gr donkere chocolade
1 eetlepel kersensiroop
1 theelepel oploskoffie

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Doe de gelatine in een kom met koud water en laat de gelatine goed zacht worden.
Doe de slagroom en de oploskoffie in een pan en breng dit zachtjes aan de kook.
Voeg dan de uitgeknepen gelatine en de chocolade toe en blijf goed roeren totdat alle chocolade opgelost is.
Als de chocolade is opgelost haal dan de pan dan van het vuur en voeg de kersensiroop toe.
Vul de chocolade crème dan in porseleinen kommetje en zet weg in de koelkast.

Combineer deze Spaanse  Crème van donker chocolade met koffie en kersensiroop ( Crema de chocolate negro con café y cerezas ) met de  Spaanse Cheescake ( Quesada pasiega ) Tijdens een heerlijk Spaans etentje.