Creme brulee van geitenkaas

Ingredienten

- 1,5 dl room
- 1,5 dl melk
- 4 eidooiers
- 175 gram zachte geitenkaas bv. Sophie Provençaal (biologisch)
- 1/2 theelepel zout
- steamer, 4 brulee vormjes en brulee-brander

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je creme brulee van geitenkaas

Hoe maak je dit gerecht?

Zo maak je creme brulee van geitenkaas

Bereiding:
Doe de room, melk, eidooiers, geitenkaas en zout in een keukenmachine en draai dit tot een gladde massa.Vul hier de vormpjes mee en dek ze af met plastic.Stoom de vormpjes in 25 minuten op 72C gaar.Haal de vormpjes uit de steamer en laat ze afkoelen in de koeling.Voor serveren bestrooien met suiker en afbranden met een brander.