Corvina in sinaasappel tapas zwarte ombervis corvina a la naranja

Ingredienten

- 250 gr Corvinafilet in stukjes gesneden
- Rasp van 1 sinaasappel ( bio)
- 2 dl sinaasappelsap
- 1 teentje knoflook fijngesneden
- 1 dl kippenbouillon
- 2 eetlepels Cuarenta y tres ( sinaasappellikeur)
- 3 eetlepels olijfolie
- Zout
- Peper

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Corvina in sinaasappel en Cuarenta y tres naar Spaans recept

Hoe maak je dit gerecht?

Corvina in sinaasappel en Cuarenta y tres naar Spaans recept

Bereiding:
Meng alle ingrediënten in een kom en laat dit minimaal 30 minuten marineren. Doe de vis met de marinade in een ovenschaal en bak de vis in 15 minuten op 180c af.