Kook de aardappels gaar in water met een beetje zout en giet af. Stoom ze even af op de laagste stand van de vuurbron. Pureer de aardappels met een stamper, room, boter, beetje zout en peper luchtig. Zet de puree warm weg. Halveer de coquilles en verhit een grillpan zet een bakplaat ingesmeerd met olie klaar. Dep de coquilles in de olie op de bakplaat en gril ze in de grillpan aan een kant (de snijkant). Kort, ongeveer een minuut. Verwarm de oven voor op 150C.Verhit de olijfolie in een pan en voeg de knoflook en cantharellen toe. Bak de cantharellen 3 minuten op een hoog vuur en blus af met witte wijn. Voeg nu de gesneden bieslook toe en breng op smaak met zout en peper en zet warm weg. Zet nu de bakplaat met de coquilles in de oven. Opmaak Verdeel de warme aardappelpuree over de borden.Leg op de puree de warme coquilles en strooi hier wat zeezout over. Verdeel nu de gebakken cantarellen over de Coquilles en garneer af met de saus Beurre Blanc (zie basisrecepten)