Conkies dessert recept uit de caribische keuken

Ingredienten

- 375 g geraspte kokos
- 200 gr pompoen geraspt
- 125 gr zoete aardappels geraspt
- 190 gr bruine basterd suiker
- 1,5 dl melk
- 1 theelepel kaneelpoeder
- ½ theelepel zout
- 60 gr rozijnen
- 250 gr maïsmeel
- 75 gr bloem
- 90 gr gesmolten boter
- 12 st gestoomde banaanbladeren

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gestoomde cake van zoete aardappel uit de Caribische keuken

Hoe maak je dit gerecht?

Gestoomde cake van zoete aardappel uit de Caribische keuken

Bereiding:
Meng alle ingrediënten in een kom door elkaar.Leg een banaanblad op de werkbank er schep een eetlepel van het mengsel op het blad.Vouw de bladeren dicht tot een pakketje en bind het pakketje vast met touw.Stoom de pakketjes gaar in een stoompan en of in een stoomoven.