Conkies dessert recept uit de caribische keuken

Ingrediënten

375 g geraspte kokos
200 gr pompoen geraspt
125 gr zoete aardappels geraspt
190 gr bruine basterd suiker
1,5 dl melk
1 tl kaneelpoeder
½ tl zout
60 gr rozijnen
250 gr maïsmeel
75 gr bloem
90 gr gesmolten boter
12 st gestoomde banaanbladeren

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gestoomde cake van zoete aardappel uit de Caribische keuken

Meng alle ingrediënten in een kom door elkaar.Leg een banaanblad op de werkbank er schep een eetlepel van het mengsel op het blad.Vouw de bladeren dicht tot een pakketje en bind het pakketje vast met touw.Stoom de pakketjes gaar in een stoompan en of in een stoomoven.