Clafoutis van petit duroval en basilicum

Ingrediënten

3 eieren
150 gram Petit Duroval (zacht kaasje, kaasboer)
20 basilicum blaadjes
10 gram geblancheerde doperwten
125 gram bloem
Snufje zout
Peper uit de molen
2,5 dl melk
Quiche vorm van ongeveer 24 cm doorsnede
Boter om de vorm in te smeren

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Clafoutis van Le Petit Doroval kaasje uit Montfoort met baslicum

Clafoutis van Le Petit Doroval kaasje uit Montfoort met baslicum

Verwarm de oven voor op 175 graden.Vet een quiche vorm  in met boter.Klop  in een kom  de eieren samen met de melk los.Klop de bloem door het  eimengsel en voeg de zout en peper toe.Schenk de helft van het beslag in de vorm.Zet de vorm ( ongeveer 5 minuten) in de oven tot het beslag gestold is , haal de vorm met het gestolde beslag uit de oven en verdeel de kaas en de basilicum over het gestolde beslag.Giet de rest van het beslag over de kaas en de basilicum en bak de clafoutis in circa 30-35 minuten gaar.Serveer er een lekker salade  en een mooie stuk brood bij