Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Clafoutis van petit duroval en basilicum

Ingrediënten
3 eieren
150 gram Petit Duroval (zacht kaasje, kaasboer)
20 basilicum blaadjes
10 gram geblancheerde doperwten
125 gram bloem
Snufje zout
Peper uit de molen
2,5 dl melk
Quiche vorm van ongeveer 24 cm doorsnede
Boter om de vorm in te smeren
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Clafoutis van Le Petit Doroval kaasje uit Montfoort met baslicum
Clafoutis van Le Petit Doroval kaasje uit Montfoort met baslicum
Verwarm de oven voor op 175 graden.Vet een quiche vorm in met boter.Klop in een kom de eieren samen met de melk los.Klop de bloem door het eimengsel en voeg de zout en peper toe.Schenk de helft van het beslag in de vorm.Zet de vorm ( ongeveer 5 minuten) in de oven tot het beslag gestold is , haal de vorm met het gestolde beslag uit de oven en verdeel de kaas en de basilicum over het gestolde beslag.Giet de rest van het beslag over de kaas en de basilicum en bak de clafoutis in circa 30-35 minuten gaar.Serveer er een lekker salade en een mooie stuk brood bij