Citroenmousse Swarte Schaep

Ingrediënten

16 eidooiers
250 gr suiker
14 bl gelatine klein
3 dl citroensap
7 st eiwit stevig opgeslagen
5 dl slagroom half opgeslagen

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Week de gelatine in koud water. Doe de citroensap in een pannetje en breng dit aan de kook. voeg dan de uitgeknepen gelatine toe en meng dit goed door. Zet dan het vuur uit en laat de gelatine afkoelen totdat deze net gaat hangen. Klop ondertussen eidooiers samen met de suiker au bain marie op en klop deze in de keukenmachine weer koud. Voeg dan de gelei en de eiwitten toe en meng dit door. Meng er dan de geslagen room door en stort af in een kom. Dek de kom af met plastic en zet deze in de koelkast.