citroen saus recept voor dim sum

Citroensaus met Thaise invloeden als dip voor dim sum

Citroensaus met Thaise invloeden als dip voor dim sum

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 2 rode pepers zonder zaadjes fijngesneden
– ½ dl citroensap
– ½ dl Thaise vissaus
– 3 eetlepels bruine basterdsuiker
– 1,25 dl water
– ½ teentje knoflook fijngesneden

Citroensaus met Thaise invloeden als dip voor dim sum

Bereiding:

Meng alle ingrediënten in een kommetje en zet dit in de koeling.

 

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
lokale markt Siep Raep Cambodja
Salade van Jackfruit met oesterzwammen en basilicum naar Cambodjaanse recept