Chutney van bittere meloen bitter gourd sopropo

Ingrediënten

250 gr sopropo
2 sjalotten fijn gesneden
sap van 2 limoenen
1 eetlepel Thaise Chili pasta
zout en peper
Chutney van bittere meloen bitter gourd sopropo heerlijk bij de maaltijd

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Chutney van bittere meloen bitter gourd sopropo heerlijk bij de maaltijd

 

Snij de sopropo in de lengte doormidden. Verwijder de zaden  en bestrooi met zout. Laat dit in uur marineren en spoel dan het zout onder de kraan weg. Dep de sopropo droog en snij deze in kleine stukjes. Meng de sopropo met de rest van de ingrediënten in een kommetje goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.