Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Chutney van bittere meloen bitter gourd sopropo

Ingrediënten
250 gr sopropo
2 sjalotten fijn gesneden
sap van 2 limoenen
1 eetlepel Thaise Chili pasta
zout en peper
Chutney van bittere meloen bitter gourd sopropo heerlijk bij de maaltijd
Indonesische kookworkshop

- Inclusief (alcoholische) consumpties
- minimaal 10 deelnemers
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 euro p.p.
Bereiding
Chutney van bittere meloen bitter gourd sopropo heerlijk bij de maaltijd
Snij de sopropo in de lengte doormidden. Verwijder de zaden en bestrooi met zout. Laat dit in uur marineren en spoel dan het zout onder de kraan weg. Dep de sopropo droog en snij deze in kleine stukjes. Meng de sopropo met de rest van de ingrediënten in een kommetje goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.