Chutney van bittere meloen bitter gourd sopropo

Ingredienten

-250 gr sopropo
-2 sjalotten fijn gesneden
-sap van 2 limoenen
-1 eetlepel Thaise Chili pasta
-zout en peper
Chutney van bittere meloen bitter gourd sopropo heerlijk bij de maaltijd

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Chutney van bittere meloen bitter gourd sopropo heerlijk bij de maaltijd

Hoe maak je dit gerecht?

Chutney van bittere meloen bitter gourd sopropo heerlijk bij de maaltijd

Bereiding:

Snij de sopropo in de lengte doormidden. Verwijder de zaden  en bestrooi met zout. Laat dit in uur marineren en spoel dan het zout onder de kraan weg. Dep de sopropo droog en snij deze in kleine stukjes. Meng de sopropo met de rest van de ingrediënten in een kommetje goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.