Chorizo aioli recept

Ingrediënten

4 st eigeel
2 eetlepels witte wijn azijn
1 theelepel pimenton de la Verra zout
4 teentjes knoflook fijn gesneden
5 dl zonnebloemolie
2 dl olijfolie
1 recept chorizo olie
zout en peper
limoensap

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Zo maak je Chorizo aioli op basis van zelfgemaakte Chorizo olie

Doe de eidooiers met de witte wijn azijn in een keukenmachine en draai dit 1 minuut door. Voeg dan druppelsgewijs de zonnebloemolie, olijfolie en de chorizo olie toe tot de gewenste dikte en zet dan de keukenmachine uit.  Voeg dan de pimenton de la Vera toe en meng goed door breng op smaak met zout, limoensap en peper uit de molen. Recept chorizo olie