Chorizo aioli recept

Ingrediënten

4 st eigeel
2 eetlepels witte wijn azijn
1 theelepel pimenton de la Verra zout
4 teentjes knoflook fijn gesneden
5 dl zonnebloemolie
2 dl olijfolie
1 recept chorizo olie
zout en peper
limoensap

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je Chorizo aioli op basis van zelfgemaakte Chorizo olie

Doe de eidooiers met de witte wijn azijn in een keukenmachine en draai dit 1 minuut door. Voeg dan druppelsgewijs de zonnebloemolie, olijfolie en de chorizo olie toe tot de gewenste dikte en zet dan de keukenmachine uit.  Voeg dan de pimenton de la Vera toe en meng goed door breng op smaak met zout, limoensap en peper uit de molen. Recept chorizo olie