Chocolade taart recept

Ingrediënten

200 gr chocolade puur
100 gr boter
3 eieren
beetje zout
75 gr suiker
100 gr witte basterdsuiker
150 gr zelfrijzend bakmeel

Tapas kookworkshop

Tapas kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Snel recept voor het maken van heerlijke chocoladecake

Verwarm de oven voor op 165c. Vul een pan voor de helft met water en zet de pan op hoog vuur. Als het water kookt zet het dan lager.Doe de chocolade en de boter in een kom en zet dit in het warm water bad.Klop in de keukenmachine de eieren, zout, suiker en de witte basterdsuiker wit en schuimig .Spatel deze massa door de chocolade roer goed door en voeg het bakmeel toe, blijf roeren dat het een gladde massa is.Smeer een  springvorm (23cm) in met boter  en stort hierin het beslag.Bak de taart in de oven +/- 40 minuten.Tip: in deze basis chocoladetaart kun je nog van allerlei garnituur doen bv, chocolade,noten en fruit.