Chocolade rum cake recept

Ingredienten

- 8 eieren
- 500 gr suiker
- 500 gr gesmolten roomboter
- 600 gr bloem
- 20 gr bakpoeder
- 250 gr in rum geweekte rozijnen
- 200 gr chocolade in stukjes gesneden
- 2 theelepels Jamaicaanse pimentbes
- rasp van een limoen

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Chocolade rum cake met Jamaicaanse pimentbes en limoen

Hoe maak je dit gerecht?

Chocolade rum cake met Jamaicaanse pimentbes en limoen

Bereiding:
Klop de eieren met het suiker au bain-marie warm en koud. Voeg dan de gesmolten boter, bloem en bakpoeder toe en spatel dit voorzichtig door elkaar. Voeg dan de rozijnen, pimentbes, limoenrasp en de chocolade toe en meng dit door. Stort het cakebeslag in een bakvorm besmeerd met boter en bestoven met bloem. Afbakken op 175c 25 minuten.