Chocolade rum cake recept

Ingrediënten

8 eieren
500 gr suiker
500 gr gesmolten roomboter
600 gr bloem
20 gr bakpoeder
250 gr in rum geweekte rozijnen
200 gr chocolade in stukjes gesneden
2 tl Jamaicaanse pimentbes
rasp van een limoen

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Chocolade rum cake met Jamaicaanse pimentbes en limoen

Klop de eieren met het suiker au bain-marie warm en koud. Voeg dan de gesmolten boter, bloem en bakpoeder toe en spatel dit voorzichtig door elkaar. Voeg dan de rozijnen, pimentbes, limoenrasp en de chocolade toe en meng dit door. Stort het cakebeslag in een bakvorm besmeerd met boter en bestoven met bloem. Afbakken op 175c 25 minuten.