Chinese dim sum maken khanom jeeb

Ingredienten

- 200 gram kippengehakt
- 60 gram garnalen in stukjes gesneden
- 40 gram waterkastanje (in stukjes gesneden)
- 1 theelepel aardappelzetmeel
- Peper uit de molen
- 1 theelepel suiker
- Beetje zout
- 1 eetlepel olie
- 10 stuks wontondeeg (toko)
- 2 theelepels gekookt krabvlees (afgarnering)
- Dondere sojasaus (dip tijdens het eten)
- Stoompan

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Dim sum van krab garnalen en kip recept dim sum workshop

Hoe maak je dit gerecht?

Dim sum van krab garnalen en kip recept dim sum workshop

Bereiding:
Meng alle ingrediënten voor de vulling goed door elkaar.Knip de vier kanten van het deeg af, en leg het eerste vel over duim en wijsvinger, zodat er een kuiltje ontstaat.Leg op het deeg anderhalve eetlepel van de vulling en druk het deeg boven de vulling vast . Maak zo 10 dim sums en dip de bodem van het pakje in de olie en zet  ze in het bovenste gedeelte van de stoompan.Stoom ze in tien minuten gaar en garneer af met krabvlees. Serveer met een kommetje sojasaus.