Chilli saus recept basis uit de vietnamese keuken sot ot

Ingrediënten

500 gr rode pepers zonder het zaad in stukken gesneden
300 gr trostomaten in stukken gesneden
90 gr suiker
4 teentjes knoflook in stukken gesneden
1 theelepel zout
1 theelepel sushiazijn
zonnebloemolie

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

basis voor de chilisaus uit de Vietnamese keuken

Verhit de olie in een pan en bak de pepers en de knoflook kort aan. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en breng alles aan de kook. Doe een pan op de deksel en stoof de tomaten langzaam gaar. Zet dan het vuur uit en druk de saus door een zeef . Laat goed afkoelen en bewaar in een in een afgesloten bak in de koelkast.