Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Cambodjaans » Chili pasta de smaakmaker uit de keuken van Cambodja
Chili pasta de smaakmaker uit de keuken van Cambodja
Ingrediënten
200 gr gedroogde pepers
5 dl heet water
½ theelepel zout
Zonnebloemolie
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Doe de gedroogde pepers in een kom en giet er heet water over. Laat de pepers minimaal 15 minuten in het water wellen zodat ze weer zachter kunnen worden. Giet na 15 minuten de pepers op een zeefje en droog ze met een stuk keukenpapier af. Snij de pepers dan in kleine stukjes en doe de pepers in een vijzel. Stamp nu de pepers samen met het zout tot een gladde pasta . Verhit de olie in een pan voeg de peperpasta toe en roer goed door. Zet dan het vuur lager en bak de peperpasta op laag vuur 2 minuten aan.
Ook lekker:
Stoofpotje van kippendijen met rode paprika en kikkererwten
basis recept fermenteren smaakmakers miso hydrolaat
Zoet zuur van rode ui recept uit de keuken van mexico cebolla morada
Thaise rundvleessalade yam nua
Visballetjes recept voor de chinese soep
Stoofpot van geitenvlees recept uit de keuken van jamaica curried goat stew
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken




































