Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Cambodjaans » Chili pasta de smaakmaker uit de keuken van Cambodja
Chili pasta de smaakmaker uit de keuken van Cambodja
Ingrediënten
200 gr gedroogde pepers
5 dl heet water
½ theelepel zout
Zonnebloemolie
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Doe de gedroogde pepers in een kom en giet er heet water over. Laat de pepers minimaal 15 minuten in het water wellen zodat ze weer zachter kunnen worden. Giet na 15 minuten de pepers op een zeefje en droog ze met een stuk keukenpapier af. Snij de pepers dan in kleine stukjes en doe de pepers in een vijzel. Stamp nu de pepers samen met het zout tot een gladde pasta . Verhit de olie in een pan voeg de peperpasta toe en roer goed door. Zet dan het vuur lager en bak de peperpasta op laag vuur 2 minuten aan.
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































