Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Chilidip thaise keuken
Ingrediënten
2,5 dl water
250 gr suiker
2 theelepel zout
2 toeyblaadjes (pandanblad)
1 stukje galanga van 1 cm fijn geplet in een vijzel
1,2 dl witte wijn azijn
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Chili dip saus recept uit de Thaise keuken voor Thais viskoekje
Breng het water aan de kook, voeg suiker en zout toe en roer goed door tot alles is opgelost.Doe er de toeyblaadjes bij en de geplette galanga.Meng er vervolgens de witte wijnazijn door en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.Giet de saus door een zeef en laat afkoelen.Neem voor de chilisaus 7 eetlepels basissaus en voeg 2 eetlepels kant en klare chilisaus toe. Meng goed door.
Wil je meer weten over de Thaise keuken? bekijk dan de informatie over onze Thaise kookworkshop
Ook lekker:
Okra gumbo & bubba’s brisket bbq workshop big green egg grill dome soulfood
Sinaasappel chili knoflook bbq groenten dip
Koriander kokos saus recept voor brood uit australië
Zo maak je het kruimeldeeg voor de pompoentaart
Frittata met chorizo zoet aardappel manchego en in balsamico gekarameliseerde ui
Creole mix voor cajun bbq workshop big green egg grill dome soulfood creole seasoning blend
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































