Chermoula zelfgemaakt arabische keuken

Ingredienten

- 45 gr komijnzaad droog geroosterd en fijngestampt
- 12 gr korianderzaad droog geroosterd en fijngestampt
- 25 gr zoete paprikapoeder
- 15 gr gember poeder
- 2 teentjes knoflook fijngesneden
- 1 rode peper van het zaad ontdaan en fijngehakt
- Sap van 2 citroenen
- 1 dl olijfolie
- ½ theelepel zout
- ½ theelepel peper

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Chermoula recept de smaakmaker voor veel gerechten

Hoe maak je dit gerecht?

Chermoula recept de smaakmaker voor veel gerechten

Bereiding:
Doe alle ingrediënten in de kom van de keukenmachine.Draai net zo lang dat het een gladde massa is. Bewaar afgedekt in de koelkast. Deze Chermoula kun je gebruiken voor briouats met koriander en garnalen