Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Champignons tapas recept met een kruidig korstje champinones rebozadas

Ingrediënten
1 theelepel komijn gemalen
2 teentje knoflook fijngesneden
15 witte champignons schoongemaakt ( laat de steel eraan zitten)
1 rode chili peper fijn gesneden ( zonder het zaad)
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel gedroogde peterselie- 3 stuks eiwit
Rasp van ½ citroen ( bio)
1 theelepels paprikapoeder mild
1 theelepel zout
2 theelepels gedroogde oregano
Panko om te paneren ( te koop in de toko)
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Gevulde gefrituurde champignons naar Spaans recept
Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook en de rode peper kort aan. Voeg dan de champignons toe en bak deze kort mee. Blus af met de kippenbouillon zet het vuur lager doe de deksel op de pan en stoof de champignons in 10 minuten gaar. Haal de pan dan van het vuur en laat de champignons afkoelen. Meng in een kom de eiwitten, oregano, peterselie, paprikapoeder, komijn, zout en het citroenrasp en klop dit goed door elkaar.Haal de champignons door het eiwit mengsel en dan door de panko. Frituur goudbruin op 180c.