Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Chocolade Koekjes » Chamarel spices chocoladeglazuur
Chamarel spices chocoladeglazuur
Ingrediënten
2,5 dl room
1 dl Chamarel premium rum spices
1 vanillestokje
600 gr donkere chocolade min 70% in stukjes gesneden
50 gr boter
25 gr glucose
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Chamarel spices chocoladeglazuur voor chocoladetaart
Verwarm de room , boter en het opengesneden vanillestokje in een pan en laat dit 3 minuten zachtjes pruttelen. Haal dan het vanillestokje eruit en schraap het merg uit het stokje doe dit terug in de pan. Voeg de chocolade, Chamarel premium rum spices boter en de glucose toe en blijf goed roeren totdat alles opgelost is. Zet dan het vuur uit laat de chocoladeglazuur even afkoelen en glaceer hier de Chocoladetaart uit de keuken van Mauritius met Chamarel spices
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































