Ceviche van horsmakreel met radijs en mango ceviche de jurel con mango y rabano

Ingrediënten

250 gr horsmakreelfilet in dunne plakjes gesneden
1 theelepel zout
1 theelepel chilipoeder
2 eetlepels appelazijn
1 rode peper fijngesneden zonder het zaad
4 radijsjes in dunne plakjes gesneden
1 grote mango in kleine blokjes gesneden
1/2 rode ui in dunne plakjes gesneden
1 teentje knoflook fijngesneden
5 eetlepels olijfolie
sap van 2 citroenen
sap van een limoen
¼ bosje koriander fijngesneden
peper uit de molen

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Ceviche van horsmakreel met radijs en mango

Meng de azijn, citroensap, limoensap, chilipoeder, knoflook, zout en peper goed door elkaar en marineer hier minimaal 1 uur de vis mee ( wel afgedekt met plastic in de koelkast zetten). Haal na het uur de vis uit de koelkast en meng er de rest van de ingredienten voorzichtig door. Serveer er een lekker koud biertje bij.