Brood recept uit australie cheese, garlic and chive damper

Ingrediënten

300 gr zelfrijzend bakmeel
1 theelepel zout
100 gr boter in blokjes gesneden
100 gr geraspte kaas
3 eetlepels gemalen Parmezaanse kaas
1 teentje knoflook fijngesneden
2 eetlepels fijngesneden bieslook
1 dl melk
2 eetlepels zonnebloemolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Meng het bakmeel , zout en de boter in een kom en roer dit door.Voeg de kaas, bieslook en de knoflook toe en roer goed door.Voeg de melk toe en meng dit tot een mooi beslag.Bestuif de werkbank met bloem en leg hier het beslag op.Verdeel het beslag in 8 gelijke stukken en rol hier balletjes van Leg de balletjes op de bakplaat en druk de balletjes plat.Smeer de balletjes in met wat zonnebloemolie en wat geraspte kaas en bak ze gaar in een oven van 200c ongeveer 10 minuten.