Brood recept uit australiË cheese, garlic and chive damper

Ingrediënten

– 300 gr zelfrijzend bakmeel
– 1 theelepel zout
– 100 gr boter in blokjes gesneden
– 100 gr geraspte kaas
– 3 eetlepels gemalen Parmezaanse kaas
– 1 teentje knoflook fijngesneden
– 2 eetlepels fijngesneden bieslook
– 1 dl melk
– 2 eetlepels zonnebloemolie

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Meng het bakmeel , zout en de boter in een kom en roer dit door.Voeg de kaas, bieslook en de knoflook toe en roer goed door.Voeg de melk toe en meng dit tot een mooi beslag.Bestuif de werkbank met bloem en leg hier het beslag op.Verdeel het beslag in 8 gelijke stukken en rol hier balletjes van Leg de balletjes op de bakplaat en druk de balletjes plat.Smeer de balletjes in met wat zonnebloemolie en wat geraspte kaas en bak ze gaar in een oven van 200c ongeveer 10 minuten.