Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Chocolade Koekjes » Bonbons vulling recept met advocaat smaak ganache
Bonbons vulling recept met advocaat smaak ganache
Ingrediënten
200 gr boter
1 volle el Jamaicaanse peperbes
125 gr cacaoboter ( online te bestellen)
1500 gr witte couverture
1250 gr advocaat
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Advocaat bonbons op basis van witte chocolade en jamaicaanse peperbes
Smelt de chocolade au bain marie en verwarm ondertussen de boter en de cacaoboter apart in een pannetje. Als de witte chocolade gesmolten haal deze dan uit de au bain marie en voeg de Jamaicaanse peperbes en advocaat toe, roer dit goed. Voeg dan het gesmolten botermengsel toe en roer dit goed glad. Stort dit mengsel af op een bakplaat en laat dit 1 dag opstijven. Spuit deze ganache op een interieur en haal door de pure getableerde couverture.
ook lekker melkchocolade ganache met anijs
Ook lekker:
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































