Bonbons vulling recept met advocaat smaak ganache

Ingredienten

- 200 gr boter
- 1 volle eetlepel Jamaicaanse peperbes
- 125 gr cacaoboter ( online te bestellen)
- 1500 gr witte couverture
- 1250 gr advocaat

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Advocaat bonbons op basis van witte chocolade en jamaicaanse peperbes

Hoe maak je dit gerecht?

Advocaat bonbons op basis van witte chocolade en jamaicaanse peperbes

Bereiding:
Smelt de chocolade au bain marie en verwarm ondertussen de boter en de cacaoboter apart in een pannetje.

Als de witte chocolade gesmolten haal deze dan uit de au bain marie en voeg de Jamaicaanse peperbes en advocaat toe, roer dit goed.

Voeg dan het gesmolten botermengsel toe en roer dit goed glad.

Stort dit mengsel af op een bakplaat en laat dit 1 dag opstijven.

Spuit deze ganache op een interieur en haal door de pure getableerde couverture.