Blackened speenvarken met ananas salsa

Ingrediënten

1 kg varkensfilet schoongemaakt en in de lengte doorgesneden in portie’s
3 theelepels chilipoeder
4 theelepels gemalen koriander
2 theelepels gemalen komijn
2 theelepels milde paprika poeder
2 theelepels peper uit de molen
1 theelepel zout
3 eetlepels zonnebloemolie

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Meng de chilipoeder, koriander, komijn, paprikapoeder, peper, zout en de zonnebloemolie door elkaar in een kom en marineer hier 20 minuten de varkensfilet mee. Rooster daarna de varkensfilet lapjes op hoog vuur gaar. Serveer er Mardi gras salsa bij.