Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Mexicaanse Recepten » Black tiger garnalen in knoflook recept uit de mexicaanse keuken camarones al mojo de ajo
Black tiger garnalen in knoflook recept uit de mexicaanse keuken camarones al mojo de ajo
Ingrediënten
1 kg gamba’s gepeld de kop eraan gelaten
8 teentjes knoflook fijn gesneden
1 theelepel zout
1 theelepel witte wijn azijn
zonnebloemolie
zout en peper
roomboter
sap van 2 limoenen
1 rode peper klein gesneden
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Black tiger garnalen in knoflook camarones al mojo de ajo
Doe de teentjes knoflook met het zout, witte wijn azijn en de peper in een vijzel en stam hier een gladde puree van.Marineer de gamba’s met deze knoflook peper puree ( minimaal 10 minuten). Verhit olie in een pan en bak de gamba’s bijna gaar.Voeg dan een beetje roomboter toe zet het vuur lager en roer dit door de gamba’s heen.Voeg dan het limoensap toe en zorg dat de gamba’s gaar zijn.
Ook lekker:
Vis in banaanblad recept uit de indonesische keuken ikan bakar danau maninjau
Kip in spicy curry saus recept uit de keuken van sri lanka
Zeeduivel tapas gestoofd in sherry met paprika ui en knoflook rape al jerez
Gegrilde andijvie tapas in knoflookolie escarola al ajillo
Sambal van gember sambal djahe
Groene paprika rijst arroz verde de poblano
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































