Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Voorgerechten » Bitterballen recept met truffel en kalfsvlees
Bitterballen recept met truffel en kalfsvlees
Ingrediënten
1 recept Truffel bechamel-salpicon
150 gr kalfsvlees gestoofd en in stukjes gesneden
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Bitterballen van truffel en kalfsvlees
Haal de truffel bechamel salpicon uit de koelkast en doe deze in een kom. Voeg dan de truffeltapanade, truffelolie en het kalfsvlees toe en breng op smaak met zout en peper. Schep met behulp van een ijsknijper kleine bolletjes van de bechamel salpicon en rol deze door de bloem. Rol ze vervolgens door het losgeslagen ei en paneer ze af met de panko. Frituur goudbruin op 175 c haal ze dan uit de frituurpan en laat even uitlekken op wat keukenpapier.
Ook lekker:
Asperges gefrituurd in een beslag van witbier en oude kaas
Pompoen recept uit de portugese keuken bolinhos de abobora
Clafoutis van kersen met witte chocolade en vanille
Hamburger aziatisch recept voor de grill dome big green egg
Honingijs recept zelfgemaakt glace au miel
Basis salpicon voor kroket kookworkshop
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































