Berbere vis zuid afrikaanse keuken

Ingrediënten

4 stukjes visfilet
4 teentjes knoflook fijngesneden
5 kleine tomaten in 4e gesneden
4 theelepels berbere
3 eetlepels olie
4 theelepels pinda´s gekneusd
4 Vierkante stukjes aluminium folie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zuid Afrikaans recept voor vis met berbere kruidenmix

Verwarm een oven op 180c.Neem een velletje aluminiumfolie en smeer het midden in met wat olie.Leg nu een visfiletje in het midden en bestrooi dit met wat knoflook, berbere, tomaat, olie en pinda´s.Vouw het velletje folie dicht en gaar de vis in 12 minuten in een oven van 180c.Tip: je kunt de vis ook vetvrij papier of in  Carta fa folie voor presentatie doen.