Beignets van bakkeljouw recept uit de keuken van costa rico bacalaitos

Ingrediënten

250 gr bakkeljouw gekookt en schoongemaakt
100 gr bloem
1 theelepel bakpoeder
½ theelepel zout
1 theelepel visbouillonpoeder
½ theelepel peper gemalen
1,5 dl water
1 teentje knoflook fijn gesneden
2 eetlepels koriander fijn gesneden
zonnebloemolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Meng in een kom de bloem met de bakpoeder, zout, visbouillonpoeder, peper, water, knoflook en koriander tot een beslag. Voeg dan de vis toe en meng deze er door heen. Verhit olie in een pan en schep hier bolletjes van het beslag in. Bak de beignets aan allebei de kanten goudbruin haal dan uit de pan en leg op wat keukenpapier. Serveer op een mooi bord met een lekker dipsaus.