Beignets recept voor de klassieke pestios uit Sevilla
Verhit de olie in een pan tot 150c. Voeg dan het anijszaad,limoenschil en citroenschil toe en bak deze kort mee. Zet dan het vuur uit en zeef de olie.. Doe de noten in een keukenmachine en draai deze fijn. Haal de noten dan uit de keukenmachine en doe deze in een kom. Voeg dan de olie ,suiker en de witte wijn toe en meng dit goed door. Voeg dan de bloem toe en meng dit tot een soepel deeg. Haal het deeg dan uit de kom en kneed het op de werkbank 5 minuten door. Doe het deeg dan in een kom dek af met een theedoek en laat het deeg 20 minuten rusten. Verdeel het deeg dan in kleine bolletjes en rol de bolletjes uit tot een cirkel. Vouw nu de rechterkant van de cirkel naar het midden toe en besmeer de halve cirkel met water. Vouw dan de linkerkant van de cirkel naar de rechterkant toe en druk deze voorzichtig aan. Herhaal dit totdat al het deeg gevouwen is. Frituur het deeg op 180c goudbruin haal het uit de frituur en laat even wat uitlekken op keukenpapier. Verwarm de honing in een pan en dompelde beignets erin. Haal ze dan uit de honing en presenteer opeen bord.