Bbq saus met 3 soorten rode peper

Ingrediënten

1 ui fijngesneden
1 stengel bleekselderij schoongemaakt en fijngesneden
½ rode paprika in blokjes gesneden
2 trostomaten in kleine stukjes gesneden
2 st madam jeanette fijngesneden
2 st bird-eye peper fijngesneden
2 st rawit fijngesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 eetlepel gerookte paprika poeder
1 theelepel rookzout
sap van een limoen
2 dl bananen-chilisaus te koop in de toko
2 dl tomatenketchup
1 dl sushiazijn
1 eetlepel melasse
2 theelepels tabasco
2 eetlepels olijfolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Verhit de olijfolie in een kleine pannetje en bak de ui, knoflook, selderij, paprika en de rode pepers kort aan. Voeg dan de tomaten toe en bak deze kort mee. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur uit en draai alles glad met de staafmixer. Lekker met Spare ribs st.louis stijl