Basis truffelsaus voor het gratineren van gerechten

Ingrediënten

4 hele eieren
3 dl gepasteuriseerde eidooiers of 15 eidooiers vers
1 teentje fijngesneden knoflook
3 dl witte wijn
4 eetlepels truffelsalsa
1 dl truffelolie
5 dl geslagen slagroom
Zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Basis truffelsaus voor het gratineren van gerechten

 

Meng het ei met de eidooiers, knoflook, witte wijn in een rvs kom. Klop dit  au bain-marie luchtig  tot een temperatuur van minimaal 70 c. Giet dit mengsel in de keukenmachine en klop dit koud. Meng er nu de geslagen slagroom en de truffelsalsa door. Breng op smaak met zout en peper