Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Basis truffelsaus voor het gratineren van gerechten

Ingrediënten
4 hele eieren
3 dl gepasteuriseerde eidooiers of 15 eidooiers vers
1 teentje fijngesneden knoflook
3 dl witte wijn
4 eetlepels truffelsalsa
1 dl truffelolie
5 dl geslagen slagroom
Zout en peper
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Basis truffelsaus voor het gratineren van gerechten
Meng het ei met de eidooiers, knoflook, witte wijn in een rvs kom. Klop dit au bain-marie luchtig tot een temperatuur van minimaal 70 c. Giet dit mengsel in de keukenmachine en klop dit koud. Meng er nu de geslagen slagroom en de truffelsalsa door. Breng op smaak met zout en peper