Basis souffle recept krasnapolsky

Ingrediënten

2 eidooiers
zeste van 1 citroen
sap van 1 citroen
4 eiwitten
70 gr suiker

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Basis souffle recept krasnapolsky

Ontvet de mengkom en de garde van de keukenmachine met citroensap en maak de kom goed droog.Sla de 4 eiwitten luchtig op in de keukenmachine en voeg beetje bij beetje de 70 gram suiker toe.Meng de eidooiers met de zeste en het sap van de citroen goed door en roer dit glad.Meng de  luchtig geslagen eiwitten voorzichtig door de eidooiers  tot een gladde massa.Bak de souffle massa au bain marie af ( 180c 25 minuten) in een beboterde en besuikerde soufflevorm.