Basis parfait voor verschillende smaken van het swarte schaep

Ingrediënten

16 stuks eidooiers (bewaar de eiwitten voor bv schuim, kun je ook goed invriezen)
6 hele eieren
350 gr suiker
1 liter geslagen ongezoete room

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Meng de eieren ,eidooiers en suiker in een kom en tik dit au bain marie luchtig op tot 72c.Doe het eimengsel daarna in een keukenmachine en laat dit kloppen totdat het weer koud is.Voeg dan de geslagen room toe en roer dit voorzichtig glad. Stort de parfait in een vorm en laat goed door vriezen.Alle denkbare smaakstoffen kun je aan dit basis recept toevoegen, let wel op dat er niet te veel vocht in zit!