Basis bbq saus recept voor vlees van de big green egg grill-dome

Ingrediënten

1 teentje knoflook fijngesneden
1 theelepel cayennepeper
2 eetlepels uienpoeder
5 dl tomatenketchup
5 dl water
1 dl sushiazijn
3 eetlepels Worcestershire saus
50 gr bruine basterd suiker
100 gr vloeibare palm suiker
1 eetlepel mosterdpoeder ( Colemans)
1 theelepel witte pepers
½ theelepel zout
1 theelepel rookvloeistof

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Doe alle ingrediënten ( behalve de rookvloeistof) in een sauspan en breng dit aan de kook.Zet dan het vuur lager en kook de saus 15 minuten rustig door( roer wel af en toe in de pan anders brand de saus aan.Zet na 15 minuten het vuur uit voeg de rookvloeistof toe en laat de saus af koelen en bewaar in de koelkast .