Bakkeljouw tapas koekje bunuelos de bacalao

Ingrediënten

300gr bakkeljouw
300 gr aardappelpuree
4 lente uitjes fijngesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
100 gr zelfrijzend bakmeel
1 ei
1 eetlepel fijngesneden peterselie
Zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Bakkeljouw cakjes bunuelos de bacalao naar Spaans recept

Breng een pan met water aan de kook en kook de vis gaar.Haal de vis dan uit het water laat afkoelen en verwijder de graatjes.Meng de vis met de andere ingrediënten en breng op smaak met zout en peper.Vorm van dit deeg kleine hamburgertjes en laat deze 20 minuten in de koelkast opstijven.Bak de balletjes in een oven van 180c in 15 minuten goudbruin ( frituren mag ook).Serveer er een schijfje limoen bij.