Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Borrelhapjes » Bakkeljouw tapas koekje bunuelos de bacalao
Bakkeljouw tapas koekje bunuelos de bacalao
Ingrediënten
300gr bakkeljouw
300 gr aardappelpuree
4 lente uitjes fijngesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
100 gr zelfrijzend bakmeel
1 ei
1 eetlepel fijngesneden peterselie
Zout en peper
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Bakkeljouw cakjes bunuelos de bacalao naar Spaans recept
Breng een pan met water aan de kook en kook de vis gaar.Haal de vis dan uit het water laat afkoelen en verwijder de graatjes.Meng de vis met de andere ingrediënten en breng op smaak met zout en peper.Vorm van dit deeg kleine hamburgertjes en laat deze 20 minuten in de koelkast opstijven.Bak de balletjes in een oven van 180c in 15 minuten goudbruin ( frituren mag ook).Serveer er een schijfje limoen bij.
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































