Bakbanaan picadillo uit de oven recept uit de costa ricaanse keuken picadillo de chorizo y platano

Ingrediënten

- 2 grote bakbananen schoongemaakt en in kleine blokjes gesneden
- 200 gr chorizo in kleine blokjes gesneden
- 1 ui fijn gesneden
- 1 teentje knoflook fijn gesneden
- 2 dl melk
- 2 eieren
- 2 st trostomaat in blokjes gesneden
- 1 rode paprika
- zonnebloemolie
- zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en ui kort aan. Voeg dan de bakbananen en de paprika toe en bak deze kort mee. Voeg dan de trostomaten toe en bak door totdat het meeste van het vocht verdampt is. Voeg dan de chorizo toe en bak deze 1 minuut mee. Zet dan het vuur uit en breng alles op smaak met zout en peper. Doe dit mengsel in een  ovenschaal en laat even afkoelen. Meng in een kom de eieren met de melk goed door elkaar en giet dit dan in de ovenschaal. Bak dit af op 180c in 20 minuten.